Ģimenes ar bērniem var apmeklēt Atvērto poliklīniku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

29.oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Bērnu klīniskā universitātes slimnīca aicina apmeklēt Atvērto poliklīniku.

Bērnu slimnīcas speciālisti sniegs iespēju vecākiem pārrunāt ar bērnu veselību saistītu jautājumus, kā arī piedalīties divos semināros - «Vakcinācijas kalendārs» un «Drudzis bērniem», portālu «Apollo» informēja Inga Miķelsone, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste.

www.bkus.lv

Bērnu slimnīcas speciālisti no plkst. 12.00 līdz 12.30 vecākus aicinās apmeklēt semināru «Vakcinācijas kalendārs» un no plkst. 13.00 līdz 13.30 «Drudzis bērniem», kā arī speciālisti sniegs atbildes uz vecāku jautājumiem. Semināri notiks poliklīnikas trešajā stāvā, prof. A.Bieziņa auditorijā.

Pacienti tiks pieņemti bez iepriekšēja pieraksta. Vēršam uzmanību, ka reģistrējoties konsultācijai vai izmeklējumiem, būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments - pase vai dzimšanas apliecība. Vecākiem atbilstošs ieraksts tēva vai mātes pasē, kā arī bērna dzimšanas apliecība ar norādītiem vecāku vārdiem. Citām personām, tai skaitā vecvecākiem, brāļiem, māsām, citiem tuviniekiem u.c. nepieciešams sagatavot notariāli apstiprinātu pilnvaru pārstāvēt bērna likumiskās tiesības un intereses. Lūdzam ņemt līdz arī visus iepriekš veikto izmeklējumu rezultātus, ja tādi ir jūsu rīcībā.

Vecāku un bērnu ērtībai strādās gan slimnīcā esošā kafejnīca, gan Saulaino dienu bibliotēka - RCB filiāle, lai gadījumā, ja nākas pagaidīt ārsta konsultāciju vacāki kopā ar bērnu var ieturēt maltīti, palasīt grāmatiņu, paklausīties mūziku vai vienkārši ērti iekārtoties mīkstajos sēžam maisos.

Savukārt poliklīnikas trešajā stāva bērniem no 10.00 - 16.00 tiks demonstrētas multiplikācijas filmas.

Atgādinām, ka Bērnu klīniskās universitātes slimnīca pateicībā sabiedrībai par uzticību un, veidojot bērniem un ģimenei draudzīgu vidi slimnīcas jubilejas mēnesī sniedza iespēju ģimenēm un bērniem piedalīties trīs aktivitātēs:

- Skolēniem «Atvērtās durvju dienas» no 11.10. līdz 20.10;

- Pacientiem «Satiec savu ārstu un māsiņu» 25.10 un 28.10.

- Ģimenēm ar bērniem «Atvērtā poliklīnika» 29.10.11.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu