Nākamnedēļ būs nepastāvīgs laiks un naktis kļūs siltākas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs ālens/LETA

Nākamnedēļ atsevišķās dienās gaidāms lietus, bet naktis pakāpeniski kļūs siltākas, vietām sasniedzot pat plus 10 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Brīvdienās dienvidu vēji iegriezīsies no dienvidrietumiem, rietumiem un pastiprināsies līdz mērenam, piekrastē brāzmās sasniedzot 14 metrus sekundē (m/s). Rietumu puses vēji uz Latviju atnesīs siltāku un mitrāku gaisu, līdz ar to mākoņu daudzums palielināsies un atsevišķās dienās līs.

Sākot ar svētdienu, naktis pakāpeniski kļūs siltākas un nedēļas vidū sasniegs jau plus 4, plus 10 grādus, savukārt dienas laikā gaisa temperatūra būtiski nemainīsies un būs plus 7, plus 12 grādu robežās.

Sestdien ciklona dienvidu malas ietekmē vietām, galvenokārt ziemeļu rajonos, nedaudz īslaicīgi līs un gaisa temperatūra dienā būs no plus 7 līdz plus 11 grādiem, savukārt svētdien būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Abas dienas vējš piekrastē pūtīs brāzmās līdz 14 m/s.

Pirmdien lielākoties būs mākoņains laiks un pa laikam nedaudz līs, bet piekrastē dienvidrietumu, rietumu vējš pūtīs brāzmās 14 m/s. Bez ievērojamiem nokrišņiem tiks aizvadīta otrdiena un trešdiena, bet neliels īslaicīgs lietus atgriezīsies ceturtdien, savukārt piektdien nokrišņi atkal mitēsies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu