Van Pērsijam <i>hat-trick</i>, «Arsenal» aizraujošā cīņa pieveic «Chelsea»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trīs vārtus Anglijas premjerlīgas čempionāta spēlē sestdien guva Nīderlandes izlases uzbrucējs Robins van Pērsijs, palīdzot «Arsenal» divu Londonas klubu derbijā ar 5:3 (1:2) izbraukumā pieveikt «Chelsea» futbolistus.

Van Pērsijs ar precīziem sitieniem izcēlās 36. un 85. minūtē, kā arī mača kompensācijas laika otrajā minūtē. Vēl vārtus «Arsenal» labā guva Andrē Santušs un Teo Volkots, bet «Chelsea» rindās ar precīziem sitieniem izcēlās Frenks Lempards, Džons Terijs un Huans Mata.

Uzvaras sestdien izcīnīja abas Mančestras komandas. «Manchester City» ar 3:1 (0:0) savā laukumā apspēlēja «Wolverhampton Wanderers» komandu, bet «Manchester United», pateicoties Meksikas izlases uzbrucēja Havjēra Ernandesa gūtajiem vārtiem, ar 1:0 (1:0) izbraukumā pieveica Liverpūles «Everton» futbolistus.

Pie panākuma izdevās tikt arī pazīstamajai «Liverpool FC» komandai, kas ar 2:0 (2:0) viesos pārspēja «West Bromwich Albion» komandu. Šajā spēlē ar gūtajiem vārtiem izcēlās Endijs Kerols un Čārlijs Edams, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Čempionāta kopvērtējumā «Manchester City» ar 28 punktiem desmit spēlēs saglabāja pirmo vietu, bet «Manchester United» ar 23 punktiem desmit mačos ieņem otro vietu. Pa 19 punktiem izcīnījušas «Chelsea» un «Newcastle United» komandas, bet tām ar 18 punktiem seko «Liverpool FC».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu