Piecgadīga meitenīte ar automašīnu brauc meklēt mammu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

ASV Ohaio pavalsts pilsētā Mensfīldā kāda piecgadīga meitenīte sēdusies pie automašīnas stūres, lai atrastu pazudušo mammu, un vēlāk izsaukusi palīgā avārijas dienestu, vēsta «Orange News».

Pēc tam, kad bija izbraukusi automašīnu uz piebraucamā ceļa un noripinājusi to lejā līdz kaimiņmājas dārzam, mazā meitenīte piezvanīja avārijas dienestam un paziņoja, ka mammas mašīna cietusi nelaimes gadījumā, piebilstot, ka mamma noteikti būs nikna uz viņu.

Policijas sniegtā informācija liecina, ka, meitenītei pārrodoties no skolas, māja bijusi tukša un viņa mēģinājusi sameklēt mammu.

Meitenītes mātes nebija mājās, jo viņai bijis steidzami jādodas uz slimnīcu, bet tēvu, kurš dzīvo citur, ziņas par notiekošo nebija sasniegušas.

«Viņa noteikti precīzi sekoja tam, ko dara mamma, iesēžoties automašīnā. Viņa ielika atslēgas aizdedzē, iedarbināja, ieslēdza gaismas. It kā viņa būtu gatava kaut kur braukt, it kā viņa būtu pieaugusi,» atzīmēja viens no policistiem.

Galu galā policistiem izdevās sazināties ar meitenītes vecākiem un atrisināt šo jucekli.

Varasiestādes paziņojušas, ka nekādas apsūdzības netiks izvirzītas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu