«PeR» piedāvā: Pie mums lido <i>Misters Supermuša</i> «Disco Superfly»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kā brāzmains vējš un neapturams orkāns, pāri visām jūrām un pilsētām, pie mums lido Misters Supermuša – «Disco Superfly».

Miers pilsētā ir beidzies, jo Supermuša ir «traka», tā nāk no mūsu «vectēvu bēniņiem».  Viņš ir «vecās skolas» piekritējs, apkārt skan disco un fanks, visi ir šokā, neviena dāma nespēj turēt līdz Supermušas mežonīgajam ritmam un spožumam, kas apžilbina visus. Viņš kustas kā karalis, viņš ir apbrīnojams. Gaismas mirdz ritmā, tu zini, ka «super trakais» ir varens, jo spēj tevi ietekmēt un tu dejo viņam līdz.

Deju zālēs atgriežas disco, pār pilsētu valda «Disco Superfly», un visi kliedz - GO, GO, GO, GO! 

Šobrīd, joprojām aktuāls ir «PeR» iepriekšējais hits «Go Get Up», kurš nebeidz skanēt Latvijas populārākajās radiostacijās. «Go Get Up» ir sastopams arī Dānijas chartbase Top100, Meksikas EWM 2011 Top50. 

Tomēr, 1.novembī «PeR» «laiž gaisā» jauno singlu sakot, – nu lai, visapkārt skan «Disco Superfly», kurš tiešraidē tiks prezentēts «RadioSWH» plkst.17:00. Līdz ar «RadioSWH», 1.novembrī «Disko Superfly» pirmatskaņojumi būs arī «Valmieras Radio», «Capital FM», «Mix FM 102,7» u.c.

Kā jau ierasts, līdz ar singlu, «PeR» piedāvā «Disco Superfly» zvana signālu «iPhone» tālruņiem: «failiem.lv/u/uzdxrdm».

«Disco Superfly» - 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu