Dž.K.Roulinga: Es gribēju nogalināt Ronu Vīzliju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Visā pasaulē populāro «Harija Potera» romānu autore Dž.K.Roulinga atklājusi, ka gribējusi «nogalināt» vienu no romānu galvenajiem varoņiem, Harija Potera draugu Ronu Vīzliju, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Savā noziedzīgajā iecerē rakstniece atzinusies intervijā ar poteriādes filmu zvaigzni Danielu Redklifu. Intervija tiks iekļauta pēdējās filmas «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» («Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa») DVD diskā, kas ASV veikalos nonāks 11.novembrī, bet Lielbritānijā - 2.decembrī.

Sarunā ar Harija Potera lomas atveidotāju Dž.K.Roulinga atklāja, ka sākotnēji viņa neplānoja «nogalināt» nevienu no trīs galvenajam varoņiem, taču kādā smagā savas dzīves brīdī nospriedusi, ka vienam no viņiem jājiet bojā. «Kaut kur pa vidu es sāku domāt, ka varētu kādu no viņiem nožmiegt, kas, domāju, atspoguļo faktu, ka tobrīd es nebiju pārāk laimīga,» stāstīja Roulinga. Pēc rakstnieces vārdiem, viņa nopietni apsvēra domu pielikt punktu Rona dzīvei, lai iespītētu lasītājiem.

«Tas ir liels atvieglojums, ka varu par to visu runāt,» piebilda Roulinga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu