Buškevics arī šosezon spēlēs Irānā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis, Liepājas lauvas

Latviešu saspēles vadītājs Sandis Buškevics arī šajā sezonā pārstāvēs Irānas superlīgas klubu Teherānas «Azad University», vēsta basketbolista pārstāvētā aģentūra «Prime Athlete Management».

34 gadus vecais Buškevics līgumu ar Irānas klubu noslēdzis līdz šīs sezonas beigām. Irānas superlīgas kopvērtējumā šobrīd «Azad University» ar trim uzvarām trīs aizvadītajās spēlēs ieņem otro vietu.

Buškevics «Azad University» komandai pievienojās aprīļa beigās, sekmīgi izturot pārbaudes laiku un parakstot vienošanos līdz pagājušās sezonas beigām.

Kā ziņots, pagājušās sezonas sākumā Buškevics uz mēnesi ilgu pārbaudes laiku pievienojās Kārļa Muižnieka vadītajai Polijas komandai Sopotas «Prokom Trefl», tomēr abas puses ilglaicīgu līgumu nenoslēdza. Turpinājumā Buškevics spēlēja Latvijas klubā BK «Ventspils», bet 2. martā tika atlaists. 

Vēlāk saspēles vadītājs pievienojās citai LBL pirmās divīzijas komandai «Liepājas Lauvas», bet pēc tam devās uz Irānu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu