Nepieciešams:
Svaigi salāti ar pikantu vistas gaļu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g vistas filejas
1 citrons
sāls
pipari
eļļa
1 tējkarote maltas paprikas
2 daiviņas ķiploka
rukola vai citi salāti
2 avokado
1 greipfrūts
Pagatavošana:
Vistas gaļu sagriež 2 cm biezās strēmelēs, pieliek citrona sulu, papriku, izspiestu ķiploku, sāli, piparus, samaisa. Sakarsētā eļļā cep no abām pusēm gatavus.
Lapu salātus sagriež kopā ar avokado un greipfrūtu mīkstumu bez mizas, pasniedz ar karstu vistas gaļu.