Kambalam desmit punkti un uzvara Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ar desmit gūtajiem punktiem Turcijas basketbola čempionāta spēlē piektdien izcēlās Latvijas centra spēlētājs Kaspars Kambala, kura pārstāvētā Ankaras «Turk Telekom» komanda izbraukumā ar 110:98 (24:28, 25:20, 26:31, 35:19) uzvarēja Karsijakas «Pinar» basketbolistus.

Latvietis laukumā gan pavadīja tikai deviņas minūtes un desmit sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem un visus četrus soda metienus. Tāpat Kambalas kontā trīs atlēkušās bumbas un trīs piezīmes. No visiem viesu spēlētājiem, kas devās laukumā, Kambalam bija trešais mazākais spēles laiks.

Savukārt rezultatīvākā «Turk Telekom» komandas spēlētāja lauri šajā mačā pienācās Ali Karadenizam, kurš tika pie 27 punktiem.

Šis «Turk Telekom» vienībai bija trešais panākums četrās spēlēs, kas pirms pārējo komandu iesaistīšanās ceturtās kārtas izspēlē tai dod kopvērtējuma pirmo pozīciju. Tiesa, «Turk Telekom» gaidāmajās spēlēs var apsteigt vismaz četras vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu