Kauņas «Žalgiris» cieš trešo zaudējumu ULEB Eirolīgas turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trešo zaudējumu trijās aizvadītajās ULEB Eirolīgas turnīra basketbolā spēlēs piektdien piedzīvoja Lietuvas čempioni Kauņas «Žalgiris», kas izbraukumā ar 75:92 (21:25, 21:13, 13:26, 20:28) piekāpās pagājušās sezonas čempionvienībai Atēnu «Panathinaikos» no Grieķijas.

Kauņas kluba labā 21 punktu guva Sonijs Vīmss, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Denveras «Nuggets» vadošais saspēles vadītājs Taijs Losons, kurš Lietuvas komandai pievienojies līdz NBA lokauta beigām, izcēlās ar 14 punktiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, savukārt 12 punktus guva Milovans Rakovičs.

Tikmēr «Panathinaikos» rindās rezultatīvākais ar 16 gūtajiem punktiem bija Dimitris Diamantidis.

Pēc trim spēļu kārtām abas komandas B apakšgrupā ieņem diametrāli pretējas pozīcijas. Kamēr «Panathinaikos» ar trim uzvarām ieņem 2. vietu grupā, atpaliekot tikai no Krievijas kluba Maskavas CSKA, kas arī ticis pie trim panākumiem, «Žalgiris» ar trīs zaudējumiem ierindojas priekšpēdējā, 5. vietā.

3. vietā ar divām uzvarām atrodas Spānijas komanda Malagas «Unicaja», kurā spēlē latviešu basketbolists Kristaps Valters, Vācijas klubs Bambergas «Brose Baskets» ar vienu panākumu ieņem 4. pozīciju, bet sestie ar trim zaudējumiem ir Horvātijas vienības «Zagreb» spēlētāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu