Šokolādes desa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: podruzhki.ru

Nepieciešams:

500 g saldu cepumu
200 g sviesta
3 ēdamkarotes kakao
125 ml piena
2 ēdamkarotes konjaka
1 ēdamkarote vaniļas cukura
50 g mandeļu
100 g želejas konfekšu
100 g rozīņu

Pagatavošana:

Vaniļas cukuru sajauc ar kakao un mīkstu sviestu, pielej pienu, uzkarsē, tad pieliek drumstalās saspiestus cepumus (nesasmalciniet miltos, labi, ja paliek lielāki cepuma gabaliņi). Mandeles sasmalcina, rozīnes aplej ar karstu ūdeni, patur 10 minūtes, tad ūdeni nolej, želejas konfektes sagriež gabaliņos. Cepumu masai pieliek riekstus, konfektes, rozīnes un konjaku, samaisa masu. Gatavo masu ietin folijā tā, lai izveidotos desa. Ledusskapī patur vismaz divas stundas, tad sagriež šķēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu