«Lattelecom» par 3,22 miljoniem latu izsola divas ēkas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.1188.lv/karte360

Pagājušajā nedēļā rīkotajā izsolē divi SIA «Lattelecom» nekustamie īpašumi nosolīti par kopumā 3,22 miljoniem latu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Izsolē tika piedāvāts nekustamais īpašums Rīgā, Dzirnavu ielā 16, kā arī Rīgā, Brīvības ielā 33.
Piedalīties izsolē kopumā bija pieteikušies pieci dalībnieki.

Ēka Dzirnavu ielā 16 tika nosolīta par 1,651 miljonu latu, savukārt ēka Brīvības ielā 33 - par 1,569 miljoniem latu.

«Lattelecom» piebilst, ka darījumi par notikušiem tiks uzskatīti brīdī, kad jaunie saimnieki būs veikuši visus maksājumus un savas tiesības nostiprinājuši zemesgrāmatā.

Jau ziņots, ka iepriekš abu ēku izsoles tika atliktas, lai potenciālajiem interesentiem būtu pietiekams laiks pienācīgi novērtēt īpašumu un sagatavoties izsolei. Iepriekš izsoles bija paredzētas oktobrī.

Kopumā «Lattelecom» nolēma izsolē pārdot četras tai piederošās ēkas Rīgas centrā, jo tās vairs nav vajadzīgas elektronisko sakaru operatora biznesa darbībai. Pārdodot ēkas, «Lattelecom» ietaupīs to uzturēšanas izmaksas, skaidroja uzņēmumā.

«Lattelecom» peļņa pagājušajā gadā sasniegusi 19,2 miljonus latu, savukārt grupas apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī un bija 139,24 miljoni latu.

Elektronisko sakaru operators «Lattelecom» dibināts 1992.gadā ar toreizējo nosaukumu «Lattelekom». Uzņēmuma kapitāldaļas pieder - 51% Latvijas valstij un 49% ziemeļvalstu telekomunikāciju koncernam «TeliaSonera».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu