Gustavo izdos jaunu albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pēc veiksmīgi aizvadītas koncertsērijas «Pilsētas Portāls 2» Gustavo dosies studijā, lai ierakstītu albumu, kas tiks izdots jau šī gada decembrī.

Četrus vakarus - no 9. līdz 12. novembrim - kinoteātrī «Splendid Palace/kino Rīga»
Gustavo un  kamerorķestris priecēja klausītājus ar koncertprogrammu «Pilsētas portāls 2». Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja pirmajiem dzīvajā izpildījumā dzirdēt mūziķa jaunākās kompozīcijas – «Everestā», «Dziesma manai pilsētai» un
«Tā viņš ir».

Klausītāju atsaucība bija tik liela, ka ne visi paspēja iegādāties biļetes – tās bija izpārdotas pirms atklāšanas koncerta. Tomēr mūziķis ir parūpējies, ka jau pēc divām nedēļām tikties ar Gustavo un pavadošo sastāvu dzīvaja būs iespēja visiem, kuriem pieejams dators un internets.

No 25. līdz 28. novembrim «Pilsētas portāla» koncertprogramma tiks ierakstīta studijā «Sound Division» un šim procesam varēs sekot līdzi tiešraidē. Mājas lapā «gustavo.lv» būs izvietotas vairākas kameras un skatītājs pats varēs būt montāžas režisors un aplūkot procesu no sev tīkamākā skatupunkta.

Ierakstā būs dzirdamas kompozīcijas no visiem Gustavo albumiem – «Beidzot», «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā», «Trešā elpa», kā arī dziesmas, kas albumos nav iekļautas. Pavadošo sastāvu – klavieres, ģitāru, kontrabasu, dj, vijoles, čellu, altu, daiļvokālus, vibrofonu, klarneti un perkusijas ierakstā papildinās vairāk nekā desmit stīgu instrumenti.

Pats galvenais - albums klausītājiem būs pieejams jau decembra vidū!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu