Portāls «Inbox.lv» darbību plāno izvērst arī Igaunijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Portāla «Inbox.lv» īpašnieks SIA «Inbokss» plāno savus pakalpojumus sākt piedāvāt arī Igaunijas tirgū, šodien diskusijā par interneta reklāmas tirgus attīstību pastāstīja uzņēmuma pārdošanas vadītājs Andis Kulinskis.

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja «Inbokss» mārketinga projektu vadītāja Elizabete Piuse, pakalpojumus Igaunijā plānots sākt piedāvāt laikā līdz nākamā gada beigām.

Tādējādi «Inbox.lv» pakalpojumi būs pieejami visās trijās Baltijas valstīs, jo savu darbību Lietuvas tirgū uzņēmums sāka 2008.gadā.

«Kopš 2008.gada SIA «Inbokss» ar portālu «inbox.lt» veiksmīgi darbojas arī Lietuvas tirgū, kur lietotāju skaits turpina stabili augt. Pamatojoties uz šo pozitīvo pieredzi, ir iegādāts domēns «inbox.ee»,» skaidro Piuse.

Viņa stāsta, ka patlaban uzņēmums aktīvi izpēta Igaunijas tirgu, lai noteiktu nepieciešamo investīciju apjomu, tādēļ plānotos ieguldījumus «Inbokss» mārketinga projektu vadītāja patlaban nevarēja pateikt.

Kā liecina starptautiskā interneta izpētes uzņēmuma «Gemius» apmeklētāko portālu saraksts pēc reālo lietotāju skaita, pirmajā vietā topā septembrī tāpat kā augustā bija «Inbox.lv» ar 780 518 unikālajiem lietotājiem.

Portāla «Inbox.lv» īpašnieka SIA «Inbokss» apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,224 miljoni latu, kas ir par 5,9% vairāk nekā 2009.gadā, kad tas bija 1,156 miljoni latu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» informācija.

Savukārt uzņēmuma peļņa bija 143 156 lati, kas ir ievērojami vairāk nekā 2009.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 2774 latus.

2009.gadā, salīdzinot ar 2008.gadu, «Inbokss» apgrozījums bija samazinājies par 27% - 2008.gadā tas bija 1,58 miljoni latu. 2008.gadā uzņēmums nopelnīja 55 400 latus, liecina aģentūras LETA arhīvs.

«Inbox.lv» piedāvā e-pasta pakalpojumus, fotogrāfiju izvietošanu, failu uzglabāšanu un pārsūtīšanu. Portālā iespējams arī spēlēt spēles, lasīt anekdotes, apskatīt fotogrāfijas un videoklipus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu