Bībera fane atsauc prasību veikt paternitātes testu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Meraija Jītere - 20 gadus vecā sieviete, kas apgalvoja, ka kanādiešu popmūzikas zvaigzne Džastins Bībers ir viņas četrus mēnešus vecā bērna tēvs, - atteikusies no tiesā iesniegtās prasības Bīberam veikt paternitātes testu.

Jītere bija iepriekš pieprasījusi, lai 17 gadus vecais Bībers veiktu paternitātes testu un «nodrošinātu adekvātu atbalstu mazulim». Jaunā sieviete apgalvo, ka mazulis ieņemts īsā gadījuma sakarā starp viņu un Bīberu pēc dziedāja koncerta Losandželosā 2010.gadā.
No Jīteres pārstāvēšanas atteicās arī viņas advokāti Lenss Rodžerss un Mets Parē, kad Bībera advokāts Hovards Veicmans brīdināja Jīteri, ka viņi plāno iesūdzēt viņu un viņas advokātus par nepatiesiem apgalvojumiem.

Kā vēsta izklaides ziņu vietne «TMZ.com», Jīteres prasība tika klusām atsaukta pagājušajā nedēļas nogalē.

Pats dziedātājs neatlaidīgi noliedza apsūdzības, sakot, ka tās ir 100% nepatiesas. Pēc Bībera vārdiem, viņš nekad nav saticis Jīteri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu