Vilnītis: jaunajam KNAB vadītājam neļaus strādāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

 Jaunajam Korupcijas novēršanas un apkarošanas (KNAB) vadītājam Jaroslavam Streļčonokam, kuru Saeima šodien vienbalsīgi iecēla atbildīgajā amatā, vienkārši neļaus normāli strādāt, šādu viedokli intervijā «Baltkom 93,9» paudis bijušais KNAB vadītājs Normunds Vilnītis, vēstī «Mixnews.lv».

«Neesmu dzirdējis - nedz medijos, nedz kur citur - par viņa plāniem - ko viņš grasītos darīt, vai ir apmierināts ar esošo situāciju. Viņš ir jauns vadītājs, lai strādā, paskatīsimies,» paudis Vilnītis.

«Kādu vadības stilu viņš izvēlēsies - tā ir viņa darīšana. Taču esmu dzirdējis, kā viņš izvirzījās konkursā - savu darbu viņš sāka ar abu [KNAB vadītāja] vietnieku labvēlību. Ja viņš cer tikai uz viņiem, tad KNAB vadītājs nav vajadzīgs, jo viss paliks pa vecam,» paziņojis bijušais KNAB vadītājs.

«Viņš nespēs patstāvīgi pieņemt lēmumus, jo viņam to neļaus. Viņam vajadzēs darboties tāda kolektīva pavadā, kas tur ir jau sen, un kurā pēc manām domām viss nav kārtībā,» atzīmējis Vilnītis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu