Agneses Vārpiņas vīrs paziņojis par šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Martini Party publicitātes foto.

TV3 ziņu raidījuma vadītājas Agneses Vārpiņas vīrs - lektors un grāmatu autors - Nikolajs Šestakovs žurnālam «Kas Jauns» apliecinājis, ka abu 3 gadus ilgusī laulība laulība izjukusi un tuvākajā laikā nākšoties kārtot formalitātes, lai laulība tiktu šķirta arī oficiāli.

«Mums ar Agnesi viss ir beidzies. Es viņu patiešām ļoti stipri mīlēju, un viņa man joprojām ļoti daudz nozīmē. Ir ļoti grūti, bet neko nevar darīt - tāda ir dzīve. Es nevaru vainot sievu, ka viņai ir pazudušas jūtas pret mani,» žurnālam «Kas Jauns» atklājis Nikolajs, kurš minējis, ka ģimenes izjukšanas iemesls varētu būt saistīts ar viņa darba specifiku - biežajiem izbraukumiem ārpus valsts.

Šobrīd Nikolajs uzturoties Kiprā, kur mīt viņa bijusī sieva. Nikolajs priecājoties par iespēju satikt savu deviņus gadus veco meitu Polinu un neslēpj, ka Polina esot šobrīd vienīgā meitene pasaulē, kurai pilnībā piederot viņa sirds un mīlestība.

Nikolaja un Agneses kopīgo bērnu - 3 gadus veco Ričardu Nikolajs neesot redzējis jau mēnesi, jo šobrīd ir Kiprā un pēc tam esot plānots doties komandējumos uz Krieviju un Maltu. Tomēr pēc dēla viņš esot noilgojies un pārdzīvojot, ka nevarot ar viņu pat parunāties - Agnese uz Nikolaja zvaniem neatbildot.

Nikolajs apgalvojis, ka esot centies laulību glābt, taču tas nav izdevies - pirms pusotra mēneša Agnese dzīvesbiedram paziņojusi, ka nevēlas atjaunot kopdzīvi un plāno doties pie notāra, lai laulību oficiāli šķirtu.

Agneses un Nikolaja mīlas stāsts sākās 2006. gada nogalē, kad Nikolajs ieraudzīja Agneses kailfoto Sergeja Kondrašina erotiskajā kalendārā un uzreiz iemīlējās pievilcīgajā ziņu diktorē. Lai savaldzinātu savu izredzēto, viņš tai ik dienas sūtījis ziedu klēpjus.

2008. gada 2. februārī abi mija gredzenus. Pēc laulībām vīrs turpināja lutināt Agnesi ar ziediem un gardām, paša gatavotām maltītēm. Drīz pēc kāzām pasaulē nāca arī abu dēls Ričards.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu