Gundars Bērziņš: Zatlers politikā ir nelaimes čupiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Zatlers politikā ir nelaimes čupiņa, kas arī Latvijai piesaista visādas nelaimes, uzskata bijušais finanšu un veselības ministrs, šobrīd lielzemnieks Gundars Bērziņš.

Viņš intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» sacīja: «Iepriekšējā valdībā Dombrovska līdera pozīcijas sāka vājināties. Ārkārtas vēlēšanas viņa popularitātes lejupslīdi pārcirta. Intelektuālā ziņā «Vienotība» un ZZS šobrīd ir labākās partijas. Kad vēlēšanās uzvarēja «Saskaņas centrs» un ZRP, Vienotība palika ēnā. Taču viņi beigu beigās parādīja, ka ir labākie. Viņi Zatleru apspēlēja. Zatlers politikā ir nelaimes čupiņa, kas arī Latvijai piesaista visādas nelaimes.»

«Reiz lasīju astrologa prognozes, kur bija teikts, ka Zatleram vajadzētu ātrāk pamest politiku, jo viņš valstij piesaista nelaimes. Daudzi jau tagad Zatlerā ir vīlušies. Manas kādreizējās prognozes par viņu ir pilnībā attaisnojušās. Viņš ir neprognozējams un vājš politiķis. Tas viss tagad kļūst redzams. Viņa partijai nav nākotnes, jo nav ideoloģijas,» sacīja Bērziņš.

Viņš pauda pārliecību, ka lielākais spēks, kas tuvākajā laikā var būt panākumus, ir ZZS, jo tajā ir pietiekami efektīvi līderi, piemēram, Raimonds Vējonis, Jānis Dūklavs un Uldis Augulis.

Tāpat Bērziņš uzskata, ka arī jaunu nišu partijām nav.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu