Kubica: nebūšu gatavs sākt nākamo sezonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) poļu pilots Roberts Kubica informējis viņa pārstāvētās komandas «Lotus Renault» vadību, ka vēl nebūs gatavs atgriezties 2012. gada sezonas sākumā.

Kubica februārī Andoras rallijā cieta smagā avārijā, kuras radīto traumu seku likvidēšanai polim veiktas jau sešas operācijas.

«Kaut arī pēdējo nedēļu laikā esmu ļoti smagi strādājis, esmu nonācis pie secinājuma, ka tomēr nebūšu gatavs sākt 2012. gada sezonu,» Kubicas izteicieni citēti «Lotus Renault» oficiālajā mājaslapā internetā. «Vērsos pie komandas un informēju viņus par to. Šādu lēmumu bija grūti pieņemt, taču tas ir pareizākais.»

«Tāpat zinu, ka komandai jāgatavojas nākamajai sezonai, tāpēc vēl vairāk atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanas laiku nebūtu prātīgi,» atzina Kubica.

«Mana atveseļošanās rit ļoti labi, un mani ārsti ar to ir apmierināti. Man vienkārši nepieciešams vairāk laika, jo vēlos būt gatavs uz visiem 100 procentiem, pirms sāku darīt to, kas saistīts ar formulas vadīšanu,» teica Kubica.

«Es ļoti nožēloju to, ka nevarēju sniegt vairāk ziņu un neparādījos laikrakstos. Pateicos saviem draugiem un masu medijiem par izpratni, jo tas bija labākais veids, kā tikt galā pašu grūtāko laiku manā dzīvē,» piebilda Kubica.

Kā ziņots, Kubicas līgums ar «Lotus Renault» komandu beidzas šī gada ziemā, bet lēmumu par viņa nākotni komanda plāno pieņem līdz 2012. gada februāra beigām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu