Serģis atbalstīs motokrosistu Karro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

SIA «Kristers Serģis Moto» nākamajā sezonā atbalstīs talantīgo Latvijas motokrosistu Matīsu Karro, aģentūru LETA informēja pieckārtējais pasaules čempions motokrosā blakusvāģiem Kristers Serģis. 

Serģis un Karro par atbalstu vienojās trešdien, bet jau šodien Karro aizvadīs pirmos treniņbraucienus.

Nākamajā sezonā Karro pārstāvēs «Kristera Serģa Motoklubu», piedaloties motokrosa sacensībās un trenniņbraucienos, kas norisināsies Baltijas valstīs. Karro brauks ar KTM motokrosa motociklu SX-F 450, kuru viņš trešdien saņēma no Serģa kopā ar veiksmīgas moto sezonas vēlējumiem.

Kā ziņots, Karro nākamajā sezonā startēs pasaules motokrosa čempionāta prestižākajā - MX1 - klasē, pārstāvot «Boost Energy KTM» komandu, bet Karro komandas biedrs būs brits Nātans Pārkers. Abi sportisti startēs pasaules čempionātā un Lielbritānijas čempionātā.

Aizvadītajā sezonā no «Boost Energy KTM» sportistiem MX1 klasē startēja Martins Barrs, kurš četros posmos izcīnīja 11 ieskaites punktus, kopvērtējumā paliekot 38. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu