Decembrī Dailes teātris viesosies Skrīveros

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats

2. decembrī ar izrādi «Kad citi jau guļ» Dailes teātris viesosies Skrīveros. Plkst. 18.30 Norma Fostera it kā komēdiju «Kad citi jau guļ» varēs noskatīties Skrīveru kultūras centrā. 

Kanādiešu dramaturgam Normam Fosteram patīk smīdināt savus skatītājus. Tai pašā laikā viņa lugu publikai kaklā allaž ir asaru kamols. «Kad citi jau guļ"  ir inteliģenta komēdija, kas uzrunā skatītāju, piedāvājot viņam jokus ar nopietnu zemtekstu un veselu zīmīgu personāžu plejādi. 

Cilvēki, kas cenšas spēlēt ar tām kārtīm, kuras dzīve viņiem ir iedalījusi. Ikdienas sīkās ķibeles skaidri parāda, cik daudz pasaulē ir skumju, bet arī mīlestības. Pēc dramaturga norādījumiem lugas piecpadsmit personāžus izspēlē pieci aktieri – sešos vakara stāstos, kas nesaraujami saausti kopā smeldzīgi komiskā simfonijā. Režisora Kārļa Auškāpa iestudējumā spēlē Jānis Paukštello, Mirdza Martinsone, Gints Grāvelis, Aija Dzērve un Ivars Auziņš.

Biļetes var iegādāties Skrīveru kultūras centrā, to cena ir 3, 5, 6 un 7 lati.  Pieņem arī kolektīvos biļešu pieteikumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu