«Instrumenti» ar iespaidīgu koncertu Valmierā atklāj «TRU» tūri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ar iespaidīgu šovu Vidzemes Olimpiskajā Centrā Valmierā «Instrumenti» aizvadītās sestdienas vakarā atklāj savu debijas albuma «TRU» tūri.

Gandrīz trīs mēnešus pēc albuma «TRU» izdošanas un koncertu izziņošanas, «Instrumenti» pārsteidz Valmieriešus un pilsētas viesus ar rūpīgi pārdomātu un emocionāli piesātinātu audiovizuālu priekšnesumu.

«Instrumenti» koncerta laikā izpildīja sešpadsmit dziesmas, to skaitā arī vairākas albumā «TRU» neiekļautas kompozīcijas. Uz skatuves kopā ar «Instrumenti» mūziķiem Shipsi un Reynsi kāpa pavadošā grupa septiņu cilvēku sastāvā. Par koncerta vizuālo noformējumu rūpējās mākslinieki Katrīna Neiburga, Ksenija Zaķe un Māris Lagzdiņš, katrai dziesmai izveidojot īpašu video projekciju.

«Esam ļoti priecīgi par veiksmīgo tūres sākumu – vēlamies teikt lielu paldies visai mūsu komandai, kas darbojas kā viens vesels. Publika Valmierā bija lieliska, zinām, ka daudzas sejas redzēsim arī koncertos Liepājā un Rīgā,» stāsta Shipsi.

Pirms «Instrumenti» kāpšanas uz skatuves, Valmieras publiku iesildīja dīdžejs Toms Grēviņš un grupa «The WoW», kurus būs iespēja baudīt arī kurzemniekiem šīs sestdienas «Instrumenti» koncertā Liepājas Olimpiskajā Centrā.

«TRU» noslēguma koncerts notiks 10. decembrī Arēnā Rīga, biļetes vēl ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā – «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu