Dārziņš: ceru, ka atgūšos ātrāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» uzbrucējs Lauris Dārziņš intervijā [s:40049] atzīst, ka cer atgriezties laukumā agrāk nekā prognozējuši ārsti.

Lauris stāsta, ka Rīgā viņu visi pazīst un attiecības esot labas, tādēļ bijis patīkami atgriezties, taču no otras puses - labprātāk viņš būtu braucis uz Rīgu kopā ar «Ak Bars» komandu, lai 7. decembrī spēlētu pret Rīgas «Dinamo».

«Šobrīd norit rehabilitācijas process,» par pleca savainojumu, kas liegs spēlēt aptuveni līdz februāra vidum, saka Dārziņš. «Vingrinu roku, darbojos zālē. Saprotams, ka uz ledus iziet man pagaidām ir aizliegts. Tādēļ pagaidām atliek tikai «griezt» riteni

«Jā, četri mēneši ir aptuvenais atlabšanas perioda ilgums. Taču es ceru, ka atgūšos ātrāk. Vēlos atgriezties komandā un palīdzēt tai. Ja vien jūs zinātu, cik grūti ir noskatīties spēles no malas. Visu laiku nepamet vēlme doties laukumā,» atzīst Lauris.

Dārziņam nav konkrētas atbildes uz jautājumu, kādēļ «Ak Bars» komandai pagaidām neizdodas parādīt to sniegumu, kādu no viņiem gaida līdzjutēji. «Katra spēle ir cits stāsts. Katrā mačā var atrast vairākus zaudējuma iemeslus. Labāk lai šīs neveiksmes ir novembrī un decembrī, kad vēl nenotiek cīņa par uzvaru čempionātā. Ja iemācīsimies izcīnīt uzvaras sarežģītās situācijās, tad, sastopoties ar grūtībām play-off spēlēs, zināsim kā tās pārvarēt

Atgādinām, ka Dārziņš traumu guva 18. oktobra spēlē, pēc kuras viņam tika konstatētas sarautas kreisā atslēgas kaula un pleca paugura locītavas saites.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu