Kirkorovs: Esmu spējīgs tikt pie bērna cilvēciskā veidā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/RIAnovosti

Jaunais tēvs - Filips Kirkorovs esot apvainojies uz medijiem par surogātmātes runām, tādēļ nolēmis tomēr sniegt plašāku ieskatu savā priecīgajā vēstī: Mazulītei esot brūnas acis un melni mati, kaut arī bērna māte esot blondīne ar zilām acīm.

«Eksperss-gazeta» vēsta, ka bērnu laidusi pasaulē Kirkorova sena draudzene, kura pirms pāris gadiem no Krievijas esot pārcēlusies uz dzīvi ASV.

Kirkorovs esot pārsteigts par ziņām, ka bērnu pasaulē laidusi surogātmāte. Viņš presei teicis: «Esmu pilnīgi spējīgs tikt pie bērna normālā, cilvēciskā veidā!».

Kirkorova meitu drīz varēšot pārvest no slimnīcas uz mājām. Viktorija (par godu mātei nosauktā meitiņa) tiks audzināta Maiami - lepnā villā, okeāna krastā. Nams atrodoties tādā rajonā, kur mitinās daudzas Holivudas zvaigznes. Kirkorovs šo īpašumu iegādājies aizgājušajā vasarā - speciāli sev un savai gaidāmajai meitai.

Meitiņas audzināšanā palīdzēšot Kirkorova tante - 66 gadus vecā Marī Kirkorova.

Kā jau vēstījām, 44 gadus vecais dziedātājs pagājušajā sestdienā kļuvis par tēvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu