Nacionālajā Operā notiks ziemassvētku koncerts – «Nāc līdzās Ziemassvētkos!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Mednis

29. novembrī notiekošajā koncertā piedalīsies Latvijas populārākie un tautā mīlētākie profesionālie mākslinieki – Jānis Apeinis, Ilona Bagele, Evita Zālīte, Jānis Stībelis, Kaža, Ieva Akuratere, Zigfrīds Muktupāvels, Atis Ieviņš, , Ieva Sutugova, Dainis Skutelis, Nikolajs Puzikovs, Rudīte Būmane, Doma skolas zēnu koris, gg koris un orķestris Gunāra Kalniņa vadībā.

Kā portālu «Apollo» informēja «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» radošā direktore Sarma Freiberga, kopā ar māksliniekiem vienotā priekšnesumā uzstāsies festivāla «Nāc līdzās!» laureāti no visas Latvijas. Fonds «Nāc līdzās!» tāpat atvērs ziedojumu tālruni 90006487, lai palīdzētu vākt
līdzekļus Stradumuižas neredzīgajiem un vājredzīgajiem bērniem, lai viņi varētu
rakstīt un lasīt.

Tiem, kuri vēlas apmeklēt šo koncertu, biļetes iespējams iegādāties Biļešu
paradīzes kasēs.

Fonds «Nāc līdzās!» šogad svin savas pastāvēšanas 15 gadu jubileju un tāpēc
koncerts būs jo īpaši krāšņs. Kopā ar visiem svētku dalībniekiem kā allaž būs arī «Nāc līdzās!» ilggadējā patronese - eksprezidente Vaira Vīķe Freiberga.

Savukārt pirmajā adventē, skvērā pie Operas tika atklāta Fonda «Nāc līdzās!» Īpašā Ziemassvētku egle. Tā ir īpaša ar to, ka tās zaros redzamos ziedu ķekarus savām rokām pagatavojuši Antūžu speciālās internātpamatskolas audzēkņi skolotājas Solvitas Ivaņukas vadībā. Rotu dizaina autore Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skolas direktore Agnese Staģe. Darbu veidošanā ar savu sirdsdegsmi un roku meistarību piedalījušies arī mākslas skolas pedagogi. Fotogalerijā varat apskatīt egles atklāšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu