Foto: Pasniegta «Platīna pele 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien viesnīcā «Radisson Blu Hotel Latvija» notika Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) 13. konferencē «Digitālā Latvija - Sprīdītis vai pasaules pilsonis? Latvijas IKT nozares potenciāls 2012».

Tajā tika vērtēta Latvijas IKT nozare pasaules tendenču kontekstā, kā arī no dažādiem skatu punktiem analizētas elektroniskās dokumentu aprites uzlabošanas iespējas. Konferences laikā notika arī prestižās balvas «Platīna pele 2011» pasniegšanas ceremonija.

Konferencē eksperti un augsta līmeņa nozares profesionāļi izvērtēja IKT nozarē šajā gadā sasniegto, sprieda par virtuālās identitātes labirintiem, «bezpapīra» organizācijas iespējām un identificēja atlikušos soļus ceļā uz e-pārvaldi.

Noslēguma sesijā konferences dalībniekiem bija iespēja piedalīties elektroniskās dokumentu aprites un e-identitātes veiksmes stāstu panelī. Tajā tika atspoguļoti labās prakses piemēri valsts pārvaldes un privātās uzņēmējdarbības sfērās. Vairāki uzņēmumi, tostarp arī «Lattelecom», dalījās savā pieredzē par to, kā elektroniskie risinājumi veicinājuši uzņēmuma vai organizācijas produktivitāti. Konferences noslēgumā profesionāļu vērtējumā tika apkopotas IKT nozares nākotnes vadlīnijas, kas tika iekļautas LIKTA rīcības plānā 2012. gadam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu