Automašīnas pirkšanas brīdī aplaupa Igaunijas pilsoni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Vakar Berģos aplaupīts kāds 25 gadus vecs Igaunijas pilsonis, kurš no Latvijas valstspiederīgā vēlējās nopirkt automašīnu, taču palika bez 3325 eiro (2336 latiem).

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka vakar kāds Igaunijas pilsonis, atsaucoties uz sludinājumu internetā, vienā no Berģu degvielas uzpildes stacijām satikās ar Latvijas iedzīvotāju, lai nopirktu automašīnu.

Tikšanās laikā igaunis tikai neilgu brīdi paguva aplūkot auto, ko kāroja nopirkt, jo automašīnas īpašnieks viņam uzbruka un atņēma 3325 eiro, ko Latvijas ciemiņš bija paredzējis samaksāt, iegādājoties auto. Pēc uzbrukuma Latvijas iedzīvotājs iekāpa automašīnā un brauca prom, taču cietušais nepadevās un sāka dzīties pakaļ laupītājam.

Pa ceļam cietušais pamanīja Garkalnes pašvaldības policijas ekipāžu, kuru informēja par notikušo, un turpmāka laupītāja izsekošana notika ar policistu palīdzību. Pēc dažu kilometru braukšanas bēgošais vīrietis iebrauca mežā un turpināja bēgšanu kājām, taču likumsargi viņu aizturēja un nodeva policijas rīcībā.

Aizturētais ir 35 gadu vecs, agrāk tiesāts vīrietis, taču aizturēšanas brīdī nolaupīto naudu viņš jau bija paguvis paslēpt.

Aizturētais ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, un policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu. Policija tā izmeklēšanas laikā mēģinās noskaidrot, kur palikusi nolaupītā nauda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu