LTV atsaka Streipam atjaunot raidījumu «Skats no malas»

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Televīzija (LTV) pašlaik ir atteikusi žurnālistam Kārlim Streipam atjaunot raidījumu «Skats no malas», kuru pārtrauca raidīt pēc žurnālista izteikuma tajā, bet ar Streipu līgums lauzts.

LTV 1.kanāla direktore Baiba Šmite aģentūrai BNS apstiprināja, ka Streips ir izteicis gatavību atkal vadīt raidījumu «Skats no malas», tomēr televīzija nav gatava to darīt.

«Latvijas Televīzijas tuvākajos plānos nav paredzēts raidījumu atjaunot,» sacīja Šmite.

Žurnālists Streips aģentūrai BNS iepriekš apliecināja, ka ir vairākkārt rakstījis televīzijai, taču atbildi par raidījuma atjaunošanu nav saņēmis.

Šmite uzsvēra, ka sabiedriskā televīzija strādā pie jaunu formātu izveides. Ir skatāms jauns diskusiju raidījums «Sastrēgumstunda», bet «100.panta preses klubu» no piektdienas sāks vadīt jaunais LTV Ziņu dienesta direktors Dzintris Kolāts, papildinot raidījumu ar savām radošajām idejām.

Jau ziņots, ka ar pazīstamo žurnālistu sabiedriskā televīzija lauza līgumu, kad 19.septembra raidījumā «Skats no malas» Streips Zaļo un zemnieku savienību nosauca neglaimojošā vārdā. Televīzija nekavējās ar reakciju un līgumu ar žurnālistu lauza, kas izraisīja pretrunīgus vērtējumus.

«Skats no malas» ēterā bija sešpadsmit gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu