Jauns singls «Sniegavīrs» no «Double Faced Eels»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Lai gan sniegs ir vēl tur aiz kalniem, grupa «Double Faced Eels» piedāvā savu jaunāko singlu ar nosaukumu «Sniegavīrs», lai ziemai iestājoties, arī šis kungs tiktu turēts cieņā un godā. 

Šogad apvienība ir ņēmusi grožus savās rokās, lai priecātos ne tikai par svētku plūstošām noskaņām, sajūtām un skaistiem eņģeļiem, bet arī, lai piedalītos paši un ieliktu savu muzikālo nominālu ziemas un ziemas saulgriežus gaidot. Jāpiezīmē, ka šis ir pirmais grupas «Double Faced Eels» ziemas singls, kas veidots akustiskās nokrāsās.

Ko par dziesmu saka teksta un mūzikas autors Marka: «Dziesma stāsta par to, ka svētku sajūtas, tradīcijas mēs veidojam paši, turklāt vieni no vismīļākajiem un gaišākajiem svētkiem uz šīs zemes, kad nemiers un steiga tiek mesti pie malas, ir Ziemassvētki, kas vieno mūs visus.  Savukārt par dziesmas simbolu tika izvēlēts sniegavīrs. Kādu laiku domāju par to, kas tad varētu būt šī akcentētā persona, jo parasti dziesmas, kurās ir kāds konkrēts personāžs vai konkrēts stāsts, ir daudz pilnvērtīgākas. Tā lūk nonācu līdz sniegotajam vīram».

Grupa ir ne tikai padomājusi par jauna singla ieskandināšanu frekvencēs un tīmekļos, bet arī
koncertos. Tāpēc ar grupu mēs jau varēsim tikties:

  • 1.decembrī trīs koncertos Kongresu Namā Rīgā
  • 3. decembrī «OE VIDEO MUSIC AWARDS 2011» («Arēna Rīga»)
  • 17. decembrī klubā «Pie Labvēlīgā Tipa»  

Grupa saka lielu paldies ilggadējiem sadarbības partneriem - Mārim Priedem un Artūram Palkevičam par dziesmas labskanīgumu un  atsaucību strādājot zem vienotā karoga, studijā  „Codex”.

Bezmaksas dziesmas lejupielāde ir iespējama grupas oficiālajā mājas lapā «dfe.lv».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu