Elvisa Preslija «īstā meita» iesūdzējusi tiesā dziedātāja ģimeni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Kāda zviedriete, kas apgalvo, ka ir Elvisa Preslija īstā meita, iesūdzējusi rokenrola karaļa radiniekus un fondu par neslavas celšanu un emocionālu ciešanu radīšanu, kā kompensāciju pieprasot 130 miljonus ASV dolāru (67,9 miljonus latu).

Kā apgalvo 43 gadus vecā Līsa Johansena, pēc Preslija nāves 1977.gadā bailēs no nolaupīšanas viņas māte Priscila Preslija izsūtīja meitu uz Zviedriju, bet viņas vietu ieņēma «viltvārde» Līza Marija Preslija.

Savu dzīves stāstu Johansena aprakstījusi biogrāfijā «I, Lisa Marie», taču 2000.gadā grāmatas izdevējs iesūdzēja viņu par atteikšanos veikt DNS testu, par kuru puses bija vienojušās pirms grāmatas izdošanas.

Pēdējos desmit gados Johansena pazuda no mediju uzmanības loka, taču vairāki nesen notikuši konflikti ar Preslija ģimeni atkal piesaistījuši uzmanību viņas apgalvojumiem.

Sieviete iesniegusi sūdzību Memfisas tiesā 21.novembrī. Tiesāšanās saistīta ar incidentu, kas notika šā gada augustā, kad Johansene kopā ar vīru un saviem četriem bērniem apmeklēja Greislendu par godu Elvisa Preslija nāves gadadienai. Pāris dienas pēc ģimenes vizītes Greislendā Preslijas advokāts Mārtins Singers nosūtīja vēstuli Johansenas juridiskajam pārstāvim, norādot, ka sieviete uzmākusies Preslija memoriālā muzeja darbiniekiem, stāstot par savām tuvajām attiecībām ar dziedātāja ģimeni.

Singers noraida viņas apgalvojumus kā nepatiesus. «Līsas Johansenas savādā apsēstība ar manas klientes ģimeni un viņas savādie paziņojumi par to, ka viņa ir «īstā» Līza Marija Preslija, pilnībā sagrauj jebkādu [viņas paziņojumu] ticamību,» sacīja Singers.

Apmeklējot Greislendu 1992.gadā, Johansena izlikusies par Līzu Mariju Presliju, iegājusi kādā privātā istabā, paņēmusi no turienes viņai nepiederošas lietas un aizbēgusi, kad iedarbojās signalizācija.

Ne Singers, ne Greislendas fonda pārstāvis nesniedza nekādus komentārus par Johansenas tiesā iesniegto prasību.

Tikmēr Johansenas pārstāve Vašingtonā Marija Skelija sacīja, ka Preslija ģimene izturējusies pret viņas klienti «provokatīvi un naidīgi» un centusies iebiedēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu