Košā no «T-Band» piedāvā pirmo singlu «Savā pagalmā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«OKartes Skatuves» šova dalībniece Košā (Anita Intaite), kura šovā ir palikusi vienīgā no jaunizveidotās grupas «T-Band», šonedēļ radiostacijām piedāvā savu pirmo radio singlu [s:40108], kas ir mūsdienīgs un patiess jauna cilvēka mīlestības apliecinājums savai zemei. Dziesmas autore ir pati Košā sadarbībā ar savu šova skatuves partneri Vāģi (Kristaps Vegners). Ierakstu producēja Artūrs Palkevičs. Dziesma radiostacijās nonāca vakar, kad Kristaps atzīmēja savu dzimšanas dienu, tad nu dziesmu autoriem tie bija dubulti svētki.

Košā: «Esmu laimīga, ka šī dziesma skanēs radio - es to ļoti, ļoti gaidīju! Ceru, ka tā cilvēkiem liks paskatīties apkārt un novērtēt, cik forši cilvēki mums te ir, cik brīnišķīga daba, cik jauka atmosfēra, miers un harmonija svinot svētkus, piekopjot mūsu senču parašas, tradīcijas... Tas taču ir tik forši!"  

Dziesma «Savā pagalmā», kā arī vēl viena studijā jau pabeigtā dziesma «Try Not To Speak» tiks iekļauta pavisam drīz iznākošajā OKartes Skatuves dalībnieku kopīgajā dziesmu CD un Mp3 albumā, kurā ar saviem aktuālajiem singliem būs pārstāvēti arī pārējie šova dalībnieki «Zvaigžņu zagļi», «nu un», «Jātnieki”,«4 vēji» un «K1». Albumā būs dzirdamas vairākas līdz šim nepublicētas dziesmas, kuras radījuši paši jaunie mūziķi.  

Košā par savu dziesmu stāsta: «Savā pagalmā» ir dziesma par bērnības atmiņām, mīļo māju sajūtu, par to, cik ļoti daudz man nozīmē mājas. Esmu novērojusi, kā cilvēki tiecas pēc kaut kā nzināma, kas viņiem šķiet labāks, taču man neviens nevar aizstāt šo sajūtu, kas man ir mājās. Un ja esmu kaut kur prom, vienmēr gribas atpakaļ. Kad esi starp savējiem, tad jūties drošāk, jūties saprasts un atbalstīts, nejūties viens... Ir tāda ģimeniska sajūta - kaut vai uzsmaidot vai sasveicinoties uz ielas ar «svešinieku». Esam tomēr viena liela ģimene Latvijā! Par to arī dziesma. Laime ir mūsos, tā tikai jānovērtē.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu