Pieķer divus šoferus-kukuļdevējus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas policisti Bolderājā un Vecmīlgrāvī aizturēja divus vīriešus, kuri, vēloties izvairīties no administratīvās atbildības, deva kukuļus Ceļu policistiem, portālam «Apollo» pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Sadovskis informēja, ka svētdien agri no rīta Rīgas policistiem zvanīja kāds iedzīvotājs, ziņojot, ka Bolderājā apvidus automašīna «Mitsubishi» iebraukusi grāvī.

Notikumā vietā policisti sastapa 29 gadus vecu vīrieti, kurš bija manāmā alkohola reibumā. Sākumā iereibušais autovadītājs bravūrīgi pauda savu neapmierinātību par policistu ierašanos, bet brīdi vēlāk iedeva policistiem kukuli, cerot, ka šādi izdosies izvairīties no administratīvā soda.

Savukārt sestdien Ceļu policisti apturēja kādu 38 gadus vecu automašīnas «Mercedes Benz» vadītāju, kurš nebija piesprādzējies un nebija paņēmis līdzi savu autovadītāja apliecību. Arī šis autovadītājs cerēja izvairīties no administratīvās atbildības, dodot kukuli policistiem.

Par abiem kukuļošanas gadījumiem Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē sākti kriminālprocesi.

Šogad laika posmā no aprīļa Rīgas reģionā sākti 15 kriminālprocesi par kukuļu došanu policistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu