Baltkrievija ieviesīs bezvīzu režīmu ES pilsoņiem uz 2014. gada PČ hokejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Baltkrievija centīsies atvieglot dzīvi ārvalstu līdzjutējiem, ieviešot bezvīzu režīmu Eiropas Savienības (ES) pilsoņiem 2014. gada pasaules hokeja čempionāta laikā.

«Šobrīd tiek gatavots projekts par bezvīzu ieceļošanu ES pilsoņiem Baltkrievijā. Nākamā gada sākumā tas tiks parakstīts,» izteicās Baltkrievijas Hokeja federācijas (BHF) ģenerālsekretārs Jaroslavs Zavgorodnijs. «Šis bezvīzu režīms pasaules čempionāta dalībniekiem un līdzjutējiem būs spēkā tieši vienu mēnesi.»

«Tāpat mums ir iecere ieviest vienotu biļeti ārzemniekiem. Iegādājoties biļeti uz pasaules čempionātu, persona viegli varēs šķērsot robežu un mēnesi uzturēties Baltkrievijā,» atzina Zavgorodnijs.

BHF ģenerālsekretārs izteicās, ka jau ir izstrādāta Minskas viesa karte, ar kuras palīdzību visi pasaules čempionāta apmeklētāji varēs saņemt atlaides visās Minskas izklaides vietās, kā arī tā būs caurlaide uz visām kultūras iestādēm.

«Izskatām arī priekšlikumu, ka ar šo karti ārzemnieki bez maksas varēs lietot pilsētas sabiedrisko transportu,» teica Zavgorodnijs.

Vēl Zavgorodnijs izteicās, ka biļetes uz pasaules čempionāta spēlēm nemaksās dārgāk par 60 eiro (42 latiem).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu