Vladimira Kļičko cīņa ar Mormeku pārcelta uz marta sākumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas smagā svara boksera Vladimira Kļičko cīņā ar francūzi Žanu-Marku Mormeku pārcelta uz nākamā gada 3. martu, apstiprinājis ukraiņa menedžeris Bernds Bonte.

Cīņa notiks Vācijas pilsētā Diseldorfā - turpat, kur bija ieplānota pirmdien atceltā šo sestdien paredzētā cīņa.

10. decembra cīņa pirmdien tika atcelta, jo Kļičko aizvadītās nedēļas nogalē pārcieta nierakmeņu operāciju.

Kļičko, kuram pašlaik pieder Pasaules Boksa asociācijas (WBA) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) supertituli, kā arī parastie Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) smagsvara čempiona tituli, piektdien tika nogādāts slimnīcā ar sāpēm vēderā. Bokserim tika konstatēti nierakmeņi.

Sākumā sestdien sportista pārstāvji paziņoja, ka nieru problēmas netraucēs viņam aizvadīt sestdien plānoto cīņu, taču vēlāk publiski tika izziņota nepieciešamība pēc operācijas.

35 gadus vecais Vladimirs Kļičko savu līdz šim pēdējo cīņu aizvadīja jūlijā, kad uzvarēja britu Deividu Heju.

Tikmēr Mormeks pēdējo no četriem zaudējumiem savā karjerā piedzīvoja 2007.gadā, ciešot neveiksmi tieši pret Heju, kurš vasarā oficiāli paziņoja par karjeras beigām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu