Foto: Rīgas klusajā centrā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms

Otrdien Rīgā, Rūpniecības ielā deg mājas jumts, portālam «Apollo» pavēstīja fotogrāfiju autors Toms.

Uz notikuma vietu atbraukušas septiņas ugunsdzēsēju automašīnas.

Aģentūra LETA vēstī, ka izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Rīgas Klusajā centrā - četrstāvu mājai Rūpniecības ielā deg jumta daļa.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Šembele, plkst.13.28 dienests saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku Rūpniecības ielā. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka četrstāvu mājai deg bēniņi, kā arī pārsegums starp bēniņiem un 4.stāvu kopumā 120-130 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkam ir noteikts paaugstinātas bīstamības statuss, uz to izbraukušas piecas autocisternas un divas autokāpnes.

Dzēšanas darbu dēļ notikuma vietā ir apgrūtināta satiksme, taču būtiski sastrēgumi neveidojas, novēroja aģentūra LETA. Pa Rūpniecības ielu pārvietoties ar automašīnu pagaidām nav iespējams, turklāt visa iela ir ietīta dūmos.

Degošās mājas adrese ir Rūpniecības iela 1, tā atrodas uz stūra ar Elizabetes ielu.

Kā novēroja aģentūra LETA, dzēšanas darbus apgrūtina stiprais vējš.

Notikuma vietā ir ieradušās sešas policijas ekipāžas, kā arī neatliekamās palīdzības mediķi, kuri aģentūrai LETA pastāstīja, ka ugunsgrēkā nav cietušo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu