Latvijas florbolistes gūst 13 vārtus pret Austrāliju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu florbola izlase pasaules čempionāta pēdējā apakšgrupas spēlē šovakar ar 13:2 (8:1, 2:1, 3:0) sagrāva Austrālijas valstsvienību. Pirmos četrus vārtus Latvijas izlase guva jau pirmajās nepilnās trīs minūtēs, neatstājot pretiniecēm izredzes uz panākumu arī turpmākajā cīņas gaitā.

Uzvarētājām Edīte Bankava izcēlās ar četriem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Diānas Isjominas rēķinā bija trīs vārti un viena rezultatīva piespēle. Luīze Biļinska precīzi meta vienu reizi un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet vēl pa vieniem vārtiem guva arī Zane Klabere, Gunita Kārkliņa, Signe Ercena, Aija Kuncīte un Baiba Juruša.

Līdz ar to Latvijas izlase palika otrajā vietā B apakšgrupā un ceturtdaļfinālā ceturtdien spēkosies ar A apakšgrupas spēcīgāko komandu, kas, visticamāk, būs Šveice.

Kā ziņots, pirmajā kārtā Latvija negaidīti smagā cīņā tikai ar 6:5 pārspēja Vāciju, bet apakšgrupas pastarīte Austrālija ar 1:13 kapitulēja Somijas valstsvienībai, kas iepriekšējā pasaules čempionātā izcīnīja trešo vietu. Otrās spēļu kārtas cīņās Latvijas izlase ar 0:4 zaudēja Somijai, bet Vācija ar 8:0 pārliecinoši pieveica Austrālijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu