Rutulis piedāvā Ziemassvētku dziesmu un aicina uz koncertiem Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, dziedātājs Normunds Rutulis kopā ar domubiedriem ir sagatavojis un nodod klausītāju vērtējumam jaunu Ziemassvētku dziesmu [s:40142]. 

Dziesmas autori ir komponists Jānis Strazds un dzejnieks Ivars Kurpnieks, ar kuriem dziedātājam jau iepriekš izveidojusies veiksmīga sadarbība. Skaņdarba ierakstā  piedalījušies arī mūziķi Anrijs Grīnbergs (bungas), Uldis Beitiņš (ģitāra), Roberts Rasa (basģitāra), Normunds Piesis (flīgelhorns), Dināra Rudāne (piebalss) un Jānis Strazds (taustiņinstrumenti). Dziesma ir ierakstīta «Elko Studio», skaņu režisors - Gints Stankevičs. 

Dziesma savu skatuves pirmatskaņojumu piedzīvos Ziemassvētku koncertos «Tik viegli un balti», kuri notiks Liepājā, 21. un 22. decembrī plkst. 19.00, Liepājas Latviešu biedrības namā. Šobrīd Normunds kopā ar dziedātāju Aiju Andrejevu, pavadošajiem mūziķiem un bērnu popgrupu «Tev un man» piedalās aktīvā mēģinājumu procesā. Šie koncerti būs īpaši arī tādēļ, ka abi mākslinieki pirmo reizi gatavo kopīgu koncertprogrammu. Aija un Normunds klausītājiem dāvinās savas mīļākās un tuvākās Ziemassvētku dziesmas īpaši šiem koncertiem radītos aranžējumos.
 
Normunds par Ziemassvētkiem un jaunās dziesmas tapšanu: «No svētkiem Ziemassvētki man ir visgaidītākie. Varbūt tādēļ, ka tie sakrīt ar gada beigām, kad noslēdzas kāds darbības posms un, tuvojoties Jaunajam gadam, var atkal uzstādīt jaunus mērķus. Pateicoties Jānim, manā Ziemassvētku repertuārā ir nonākusi skaistākā dziesma. Pirmo reizi to noklausoties, mani aizkustināja noskaņa, vieglums, brīnišķigā harmonijas un melodijas saskanība un, bez šaubām, lieliskās Jāņa un trompetista Normunda Pieša iespēles. Tas patiešām ir augstvērtīgs darbs, par kura esamību manā repertuārā jāpateicas Ziemassvētkiem, jo tieši šiem svētkiem par godu tā tapa.»

  • Biļetes uz koncertiem «Tik viegli un balti» nopērkamas LLBN kasē, «bilesuparadize.lv» un «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu