Parisai Hiltonei karjera svarīgāka par bērnu radīšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu ballīšu karaliene Parisa Hiltone izteikusies, ka viņai pirmajā vietā ir karjera, tāpēc viņa pagaidām vēl nevar ķerties pie bērnu laišanas pasaulē.

30 gadus vecā viesnīcu tīkla «Hilton» mantiniece nesen ķērusies pie nekustamo īpašumu biznesa Filipīnās, sadarbojoties ar vietējām kompānijām «Azure» un «Century Properties» pludmales naktskluba tapšanā.

«Kādu dienu man būs pašai sava ģimene, es apprecēšos un man būs bērni, bet tagad es koncentrējos uz savu biznesu. Un es arī nodarbojos ar labdarību. Ar labdarību es nodarbojos kopš bērnības,» pavēstīja Hiltone.

«Es katru dienu pateicos Dievam, un es domāju, ka ir svarīgi dot atpakaļ, un es arī aizstāvu cilvēkus, kam ir kādas vajadzības. Viens no iemesliem, kāpēc Dievs ir radījis slavenības vai citus cilvēkus, lai viņi varētu dot kaut ko atpakaļ sabiedrībai un spētu to izmantot pozitīvā veidā,» savās pārdomās dalījās miljonu mantiniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu