Latvijas florbolistes zaudē Norvēģijai, dalīta 7. vieta pasaulē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu florbola izlase pasaules čempionāta pusfināla spēlē par 5. līdz 8. vietu šodien ar 3:4 (2:1, 0:3, 1:0) zaudēja Norvēģijas valstsvienībai, noslēdzot dalību turnīrā.

Mača pirmajās trīs minūtēs Latvija pēc Signes Ercenas un Aijas Kuncītes precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0, taču pēc tam Norvēģija guva četrus vārtus pēc kārtas un spēles 35. minūtē latvietes jau zaudēja ar 2:4. Mača 51. minūtē Anete Šeina vienus vārtus atguva, tomēr atspēlēties Latvijas izlasei neizdevās.

Jāpiebilst, ka par labāko spēlētāju šajā mačā Latvijas izlasē tika atzīta Šeina.

Kā ziņots, apakšgrupu posmā Latvijas izlase negaidīti smagā cīņā tikai ar 5:4 pārspēja Vāciju, ar 0:4 zaudēja Somijai, bet trešajā spēlē ar 13:2 sagrāva Austrālijas valstsvienību.

Latvijas izlase palika otrajā vietā B apakšgrupā, bet ceturtdaļfinālā ar 1:12 kapitulēja turnīra saimniecei Šveicei. Norvēģijas izlase finišēja otrajā vietā C apakšgrupā, bet ceturtdaļfinālā ar 0:19 zaudēja zviedrietēm.

Otrajā pusfināla spēlē par 5. līdz 8. vietu Dānija tiksies ar Poliju. Bet čempionāta medaļas sadalīs Šveices, Zviedrijas, Čehijas un Somijas izlases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu