«Inbox.lv» nāk klajā ar jaunu pirmās lapas dizainu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inbox.lv

No ceturtdien portāla «Inbox.lv» lietotāju ērtībai tiek piedāvāts jauns pirmās lapas dizains, portālam «Apollo» pastāstīja «Inbox.lv» mārketinga projektu vadītāja Elizabete Piuse.

Viņa norādīja, ka būtiskākās pārmaiņas skar portāla pirmās lapas rīkjoslu – klāt nākuši jauni pakalpojumi, tā kļuvusi daudz pārskatāmāka un atrodas vertikāli portāla kreisajā pusē

Galvenais šo pārmaiņu iemesls ir lielais produktu un pakalpojumus skaits, ko papildus e-pastam piedāvā portāls «Inbox.lv», skaidro Piuse.

«Mēs attīstāmies, lietotājiem piedāvājam arvien jaunus veidus, kā ikdienā lietot portālu. Bez e-pasta pieejami daudzi un dažādi pakalpojumi, kas sevī ietver gan izklaidi, gan noderīgus rīkus. Diemžēl iepriekšējā dizaina rīkjosla nepieļāva visu mūsu produktu un pakalpojumu klāsta izvietošanu. Šis apstāklis sekmēja mūs izveidot jaunu, lietotājam ērtāku dizainu,» tā portāla pirmās lapas dizaina maiņu pamato «Inbox.lv» valdes priekšsēdētājs Andris Griķis.

Jaunais pirmās lapas dizains ir pieejams visas trijās portāla piedāvātajās interfeisa valodās – latviešu, krievu un angļu.

Pateicoties «Inbox.lv» tehniskā dienesta pārdomātai rīcībai, portāla pirmās lapas dizaina nomaiņas laikā «Inbox.lv» bez pārtraukumiem pilnā apjomā bija pieejams visiem tā lietotājiem, uzsver Piuse.

Lietotāju atpūtai un izklaidei «Inbox.lv» piedāvā «Inbox Games» un «Inbox Fun», prāta asināšanai «Inbox Smart», iepazīšanās nolūkiem «Inbox Dating», savukārt lietotāju ikdienas gaitas atvieglo foto uzglabāšanas un galeriju veidošanas pakalpojums «Inbox Foto», datu uzglabāšanas un koplietošanas rīks «Inbox Files», meklētājs «Inbox Search», «Inbox Wi-Fi», kas apkopo wi-fi piekļuves punktus visā Latvijā, kur «Inbox.lv» var lietot bezmaksas.

www.inbox.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu