Vasiļjevs atgriezīsies pēc ilgstošas traumas ārstēšanas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc ilgstošas traumas ārstēšanas un divu operāciju pārciešanas šovakar laukumā atgriezīsies pieredzējušais latviešu hokejists Herberts Vasiļjevs, kurš šovasar pieņēma Vācijas pilsonību.

Vasiļjevs pārstāv Vācijas komandu Krēfeldes «Pinguine», tomēr šosezon viņš vēl nav piedalījies nevienā oficiālajā spēlē, jo kādā no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm guva smagu pleca traumu.

Šovakar «Pinguine» izbraukumā spēkosies ar Augsburgas «Panther» un 34 gadus vecais Vasiļjevs laukumā atgriezīsies mēnesi agrāk, nekā bija plānots sākotnēji. Laikraksts «Westdeutsche Zeitug» vēsta, ka «Pinguine» komandas kapteinis laukumā uzreiz dosies pirmajā maiņā.

Vācijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd «Pinguine» ar 37 punktiem 26 spēlēs ieņem 9. vietu 14 komandu konkurencē.

Kā ziņots, šopavasar pēc pasaules čempionāta Vasiļjevs atzina, ka labprāt beigtu karjeru valstsvienībā, bet drīz pēc tam izskanēja informācija, ka viņš pieņēmis Vācijas pasi, lai vietējā čempionātā vairs neskaitītos leģionārs.

Tomēr vēlāk Vasiļjevs atzina, ka nepieciešamības gadījumā ir gatavs vēl spēlēt Latvijas valstsvienībā, ja to ļaus likumdošana.

Vasiļjevs Vācijas čempionātā spēlē kopš 2004. gada, bet pēdējās septiņas sezonas viņš pārstāv Krēfeldes «Pinguine», turklāt ilgstoši ir komandas kapteinis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu