Izsolīs maksātnespējīgā «MIG Holdinga» nekustamos īpašumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Šodien paredzētas maksātnespējīgās SIA «MIG Holdings» nekustamo īpašumu izsoles, liecina maksātnespējas administratores Lienes Ābolas paziņojums. 

Izsolīt paredzēts «MIG Holdingam» piederošās trīs ceturtdaļas domājamās daļas no nekustamā īpašuma, kas sastāv no zemesgabala 856 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās tirdzniecības ēkas Kuršu laukumā 7, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 123 900 lati. 

Izsole notiks plkst.12.30 Antonijas ielā 7-2, Rīgā. 

Tāpat paredzēts izsolīt «MIG Holdingam» piederošo zemesgabalu 656 kvadrātmetru platībā un uz tā esošo apbūvi - biroju ēku 1082 kvadrātmetru platībā ar dzīvojamām telpām un saimniecības ēku Avotu ielā 11, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 183 000 latu. 

Izsole notiks plkst.13 Antonijas ielā 7-2, Rīgā. 

Paredzēts izsolīt arī «MIG Holdingam» piederošo nekustamo īpašumu, kas sastāv no viena zemesgabala 1913 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās apbūves - dzīvojamās ēkas, kafejnīcas, administratīvās ēkas, saimniecības ēkas un teātra ēkas Kungu ielā 24, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 18 000 latu.

Izsole notiks plkst.11.30 Antonijas ielā 7-2, Rīgā.

Tiks izsolīts arī «MIG Holdingam» piederošais nekustamais īpašums, kas sastāv no viena zemesgabala 1105 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās apbūves - biroju ēkas Kūrmājas prospektā 3, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 211 000 latu.

Izsole notiks plkst.13.30 Antonijas ielā 7-2, Rīgā.

Tiks izsolīts arī «MIG Holdingam» piederošais nekustamais īpašums, kas sastāv no viena zemesgabala 922 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās apbūves - divām dzīvojamām ēkām, saimniecības ēkas un šķūņa Peldu ielā 46, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 15 000 latu.
Izsole notiks plkst.11 Antonijas ielā 7-2, Rīgā.

Tāpat tiks izsolīts arī «MIG Holdingam» piederošais nekustamais īpašums, kas sastāv no viena zemesgabala 499 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās apbūves - biroju ēkas Kuršu ielā 10, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 73 000 latu.

Izsole notiks plkst.12 Antonijas ielā 7-2, Rīgā.

Tiks izsolīts arī «MIG Holdingam» piederošais nekustamais īpašums, kas sastāv no viena zemesgabala 1698 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās apbūves - daudzfunkcionālas (administratīvās, tirdzniecības) ēkas Lielajā ielā 4, Liepājā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 226 000 latu.
Izsole notiks plkst.14 Antonijas ielā 7-2, Rīgā.

Jau ziņots, ka pērn oktobrī Liepājas tiesa pasludināja uzņēmējam un neatkarīgajam Liepājas domes deputātam Ivaram Kesenfeldam un viņa ģimenei piederošā nekustamo īpašumu jomas uzņēmuma «MIG Holdings» un tā meitasuzņēmuma SIA «Rietumu krasts» maksātnespējas procesus.

Ar prasību atzīt «MIG Holdinga» maksātnespēju tiesā vērsās gan AS «Swedbank», gan pats uzņēmums, bet atzīt «Rietumu krasta» maksātnespēju prasīja SIA «Swedbank līzings».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu