Nepieciešams:
2 lavaša plāksnes
200 g biezpiena
200 g krējuma
100 g majonēzes
200 g ķīnas kāposta
100 g siera
1 maza paprika
zaļumi
sāls
pipari
3 daiviņas ķiploka
Pagatavošana:
Biezpienam piejauc krējumu, majonēzi, zaļumus, izspiestu ķiploku, sāli un piparus. Masu uzsmērē uz lavaša plāksnēm, pārkaisa ar smalki sagrieztu ķīnas kāpostu un papriku, rīvētu sieru. Lavašu satin rullīšos, liek aukstumā, lai sastāvdaļas sadraudzējas.
Svaigie lavaša rullīši
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.