Ozoliņš: kurš iegūs Špenglera kausu? Mēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš sacījis, ka viņš pirmo reizi karjeras laikā sezonas vidū piedalīsies kādā turnīrā, neskaitot valstsvienības spēles.

«Dinamo» gadu mijā Šveices pilsētā Davosā piedalīsies Špenglera kausa izcīņā. Ozoliņš par turnīru saka: «Manā 26 gadus ilgajā karjerā šī būs pirmā reize, kad sezonas vidū aizvadīšu atsevišķu turnīru. Tas man ir kaut kas īpašs.»

Ozoliņš cer, ka komandai jau ar pirmo piegājienu izdosies uzvarēt Špenglera kausā: «Kura komanda iegūs titulu? Es teiktu, ka tie būsim mēs. Es tiešām nezinu, vispirms mums jāredz video ar pretinieku spēlēm un jāievāc informācija, lai es precīzi varētu kaut ko pateikt,» norāda aizsargs.

Kādi ir hokejista mērķi šajā turnīrā? Ozoliņš skaidri norāda, ka uz Rīgu jāatved kauss. «Mēs vēlamies uzvarēt katrā spēlē un arī turnīrā - tas ir mūsu mērķis, kad ieradīsimies Šveicē. Būšu priecīgs, ja sanāks spēlēt pret Kanādas izlasi, taču interesanti arī pavērot, kā citas komandas spēlēs turnīrā,» uzsvēra hokejists.

«Apollo», kā «Dinamo» oficiālais informatīvais atbalstītājs, informēs arī par nākamajiem jaunumiem, kuri saistīti ar Špenglera kausa izcīņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu