Ozoliņš par Pletu: ja cieni citus, tad cienīs arī tevi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» komandas kapteinis Sandis Ozoliņš pēc zaudējuma Minskas «Dinamo» sacīja, kādēļ apzināti pārkāpis mača laikā noteikumus pret Minskas kluba spēlētāju Džefu Pletu.

«Pirmajā periodā trūka psiholoģiskā un fiziskā svaiguma. Rīkojāmies pareizi, taču ātrums, lai pieņemtu lēmumus, nebija. Jāpiemin, ka mača gaitā divus vārtus ielaidām spēlējot skaitliskajā vairākumā, bet tas nav pieļaujami. Esam gandarīti, ka lauzām mača gaitu un atspēlējāmies, un aizvadījām vēlāk arī pagarinājumu,» «Sportbox.ru» citē hokejistu.

«Kāpēc neizdevās spēle vairākumā? Nav runa tikai par vairākumu - arī vienādos sastāvos dažās epizodēs kaut kur nokavējām. Neuzspējām laicīgi pieņemt pareizos lēmumus un izpildīt tos,» skaidro aizsargs.

Tāpat Ozoliņš raksturojis pretinieku komandas uzbrucēja Džefa Pleta spēli: «Kāpēc pārkāpu pret viņu noteikumus? Godīgi sakot, viņš dabūja, ko pelnījis. Viņš pats spēlē netīri, uzbrūkot no mugurpuses. Tas ir nožēlojami. Ja spēlē rupji, tad esi gatavs atbildēt par savu rīcību. Ja esi rīkojies godīgi, cieni citus hokejistus, tad tevi arī cienīs. Taču Plets tāds nav.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu