Mela Gibsona bijusī sieva ieguvusi pusi no aktiera bagātības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Piektdien Losandželosas tiesā šķirta skandāliem apvītā Holivudas aktiera Mela Gibsona un viņa ilggadējās dzīvesbiedres Robinas laulība, šķirtajai sievai aizejot ar pusi vīra bagātības kabatā, vēsta slavenību dzīvei veltītais žurnāls «People».  

Robina ieguvusi pusi no Mela Gibsona bagātības, kuru izdevums «Los Angeles Business Journal» 2006.gadā novērtēja uz 850 miljoniem ASV dolāru (457,3 miljoniem latu).  

Robinas daļa ir lielākā summa, kāda jebkad izmaksāta šķiršanās prāvā visā Holivudas vēsturē.  

Pēc 28 gadus ilgas laulības Robina Gibsone šķiršanās prasību iesniedza tiesā 2009.gada aprīlī. Kā šķiršanās iemeslu viņa minēja nesamierināmas atšķirības. Faktiski pāris izšķīrās jau 2006.gada 26.augustā, mēnesi pēc tam, kad aktieris tika arestēts par braukšanu dzērumā.  

Mels Gibsons satika savu sievu 1980.gadā, kad viņš bija vēl nevienam nezināms aktieris, bet viņa topošā sieva Robina Mūra strādāja par stomatologa asistenti. Pārim ir septiņi bērni - Tomass, Mailo, Luiss, Viljamss, dvīņi Edvards un Kristians, kā arī meita Hanna.  

Tā kā pārim nebija noslēgts pirmslaulību līgums, Robinai likumīgi pienācās puse no visa, ko viņas vīrs nopelnījis laulības laikā.

Gibsona materiālā labklājība ir visai ievērojama. Par filmu «The Passion of the Christ» («Kristus ciešanas») vien viņš nopelnīja 600 miljonus ASV dolāru (323 miljonus latu), kuriem var pieskaitīt aptuveni 100 miljonus ieguldījumos nekustamajos īpašumos un citus ienākumus. 
 
Šķiet, ka daļa Gibsona bagātības jau ir nodota Robinai, tostarp divas privātmājas Malibu, kuru vērtība sasniedz 22,5 miljonus ASV dolāru (12 miljonus latu). 
 
«Es pametu savu sievu, jo mums nebija garīgi kopīga pamata,» 2010.gada februārī Gibsons teica savai toreizējai draudzenei Oksanai Grigorjevai, kura slepeni ierakstīja šo sarunu. 
 
Kā jau ziņots, pagājušajā gadā Grigorjeva iesūdzēja aktieri tiesā, apgalvojot, ka viņš viņu sitis. Martā aktieris paziņoja, ka nevēlas apstrīdēt viņam izvirzītās apsūdzības, vienlaikus savu vainu neatzīstot. Tiesa viņam piesprieda trīs gadus ilgu pārbaudes laiku, palīdzības konsultācijas saistībā ar vardarbību ģimenē gada garumā, kā arī sabiedriski derīgos darbus.
Grigorjevai un Gibsonam ir kopīga meita Lūsija. Laikā, kad tiesā notika cīņas par aizbildniecību, Robina nāca klajā ar paziņojumu, ka viņu attiecībās Gibsons bijis brīnišķīgs un mīlošs tēvs un nekad nav darījis pāri ne viņai, ne bērniem.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu