«Vides filmu studija» veidos jaunu izglītojošu raidījumu «Piedzīvojums dabā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

«Vides filmu studija» no 12.janvāra piedāvās jaunu televīzijas raidījumu «Piedzīvojums dabā».  Raidījuma mērķis ir veicināt sabiedrības interesi par veselīgu dzīvesveidu un drošu ceļošanu Latvijas dabā visos gadalaikos un jebkuros laika apstākļos, sniegt praktiskus padomus pārgājienu organizēšanā un padziļināti iepazīstināt ar izmantojamajiem meža resursiem. 

Katrā raidījumā piedalīsies viena ģimene. Viņi kopā ar raidījuma vadītājiem un ekspertu dodas divu dienu pārgājienā, kurā atkarībā no sezonas un pārgājiena veida apgūst vērtīgas iemaņas ceļošanai un nakšņošanai dabā. 

Dalībnieki izspēlēs reālas situācijas, ar eksperta padomiem mēģinās tās atrisināt un visbeidzot analizēs pieredzēto un apgūto. Raidījuma vadītāji provocēs dalībniekus un ekspertu, lai kliedētu nepareizus priekšstatus un ar piemēriem uzskatāmi izskaidrotu tā saukto izdzīvošanas skolu.

Raidījuma autori ir pazīstamie dabas draugi Māris Olte un Jānis Kļaviņš, režisors - Sandris Jūra. Raidījums kanālā LTV7 būs skatāms katra mēneša otrajā ceturtdienā plkst.20 ar atkārtojumu svētdienās plkst.11, bet pirmā sērija tiks demonstrēta 12.janvārī.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu