Latvijas handbolisti pārspēj Lietuvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu handbola izlase trešdien tradicionālā Rīgas domes kausa izcīņas turnīra otrajā spēlē ar 30:27 uzvarēja Lietuvas valstsvienību.

Latvijas izlases rindās rezultatīvākais ar 11 gūtiem vārtiem bija Elvijs Borodovskis.

Dienas pirmajā spēlē Igaunijas izlase ar 35:19 uzvarēja Lielbritānijas vienību, izcīnot savu otro panākumu turnīrā un sagādājot pretiniekiem otro neveiksmi.

Kā ziņots, turnīra pirmās kārtas spēlēs otrdien Latvijas handbolisti ar 28:31 (14:16) zaudēja Igaunijas valstsvienībai, bet Lietuva ar 34:30 (18:14) uzvarēja Lielbritāniju.

Pašlaik Igaunijas izlases kontā ir četri punkti, Latvijas un Lietuvas valstsvienības iekrājušas pa diviem punktiem, bet Lielbritānijas handbolisti cīnās bez panākumiem.

Turnīra pēdējā mačā Latvijas izlase ceturtdien spēkosies ar Lielbritānijas handbolistiem, kas gatavojas startam 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlases galvenais treneris Valdis Labanovskis kandidātu sarakstā iekļāvis 15 spēlētājus, no kuriem septiņi pārstāv vietējā čempionāta komandas.

Pagājušā gada turnīrā Latvijas izlase piedzīvoja trīs zaudējumus trijās spēlēs, kopvērtējumā piekāpjoties Lietuvai, Igaunijai un Ukrainai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu