Vasiļjevam pirmie vārti šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmos vārtus šīs sezonas Vācijas hokeja līgā (DEL) piektdien guva pieredzējušais Latvijas uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda pārtrauca piecu zaudējumu sēriju.

Aizvadītajā spēlē «Pinguine» savā laukumā ar 5:4 (1:2, 2:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Berlīnes «Eisbaren». Vasiļjevs ar precīzu metienu izcēlās mača 9. minūtē, tobrīd panākot neizšķirtu 1:1, bet pēcspēles metienu sērijā viņam neizdevās pārspēt pretinieku vārtsargu.

Cīņas gaitā Vasiļjevs izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

Šī 34 gadus vecajam Vasiļjevam bija sestā oficiālā spēle šosezon, jo kādā no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm viņš guva smagu pleca traumu un pārcieta divas operācijas. Šajā laikā Vasiļjevs atzīmējies ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -7.

DEL kopvērtējumā «Pinguine» ar 41 punktu 32 aizvadītajās spēlēs saglabāja 11. vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu