Galkins atklāti pastāsta, kādēļ bildinājis Allu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/RIAnovosti

Kā jau vēstījām, 23. decembrī noticis [s:40267]. Pēc pagājušā gada ievērojamākajām kāzām Krievijas šovbiznesa pārstāvju vidū, Maksims Galkins «sobesednik.ru» sniedzis nelielu, bet atklātu interviju par kāzu iemesliem.

Jaunizceptais vīrs atklājis, ka ir laimīgs par savu jauno statusu. Maksims un Alla ne reizi vien esot apsprieduši laulību jautājumu, bet vienmēr nonākuši pie secinājuma, ka viņiem ir labi tāpat un, ka viņi ir ģimene arī bez zīmoga pasē.

«Pirmkārt, mēs apprecējāmies, protams, sevis dēļ. Kaut arī bez piereģistrēšanās mums bija ļoti labi - mēs esam viena ģimene un dzīvojam zem viena jumta jau daudzus gadus. Laulība ir nopietns solis un, kā tikko es pieņēmu lēmumu, tā bildināju Allu Pugačovu. Manā skatījumā, mūsu jūtu pārbaudes laiks bija vairāk nekā pietiekams,» «Sobesednik» atklājis Galkins.

Galikns turpinājis uzskaitīt kāzu iemeslus: «Otrkārt, mēs kāzas (tieši svinības) rīkojām saviem draugiem, pašiem tuvākajiem - tiem, kuri par mums priecājas. Un treškārt - jā - mēs gribējām pielikt punktu visādām runām un tenkām.»

Atbildot uz žurnālista jautājumu par to, vai zīmogs pasē kaut kā mainījis sajūtas, Galkins atbild: «Protams, ka nē!». Šovmenis atzinis, ka savos 35 gados ir ļoti atbildīgs un daudz sasniedzis: izveidojis karjeru, uzbūvējis māju (precizēsim - pili) un iekarojis Krievijas ietekmīgākās sievietes sirdi. «Man - kā viss bija - tā arī ir. Droši vien laulība uzliek papildus atbildības sajūtu... Kaut arī es jau tā esmu atbildīgs cilvēks - par tiem kurus mīlu un kuri mīl mani... ,» atklājis Galkins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu